Elvana Gjata — Love me

Текст песни Elvana Gjata — Love me
Nuk du tjetër, nuk du tjetër
Je vetem ti je
Zemrën edhe shpirtin tim e ke
Jetës time, jetës time
Ti kuptim i dhe
Nuk bëjmë dot pa njëri-tjetrin ne
Se më je, më je, më je ti
çdo ndjesi për mua je ti
Ti gjithmonë pranë vetes
Do më kesh
Mjafton vetëm të më duash
Dhe sa herë të ma thuash
Do ta them njësoj
Dhe unë çdo herë
Love me, Love me
Love me, Love me
Love me, Love me

📹 Видео

Elvana Gjata ft. Bruno - Love Me (sped up)Скачать

Elvana Gjata ft. Bruno - Love Me (sped up)

Elvana Gjata - NjesojСкачать

Elvana Gjata - Njesoj

Elvana Gjata - Love me (Official MobilePhoneVideo) ft. BrunoСкачать

Elvana Gjata - Love me (Official MobilePhoneVideo) ft. Bruno

Elvana Gjata & Ledri Vula feat. John Shahu - MikeСкачать

Elvana Gjata & Ledri Vula feat. John Shahu - Mike

Elvana Gjata - Love Me ft. Bruno (Tropical Remix)Скачать

Elvana Gjata - Love Me ft. Bruno (Tropical Remix)

Elvana Gjata - Xheloz (3EP)Скачать

Elvana Gjata - Xheloz (3EP)

Elvana Gjata Ft. Bruno - Love Me Tekst/LyricsСкачать

Elvana Gjata Ft. Bruno - Love Me Tekst/Lyrics

Elvana Gjata - Love me (Instrumental for cover)Скачать

Elvana Gjata - Love me (Instrumental for cover)

Elvana Gjata ft. Bruno - Love me (LYRICS)Скачать

Elvana Gjata ft. Bruno  - Love me (LYRICS)

Elvana Gjata - A m'donСкачать

Elvana Gjata - A m'don

Elvana Gjata - POWСкачать

Elvana Gjata - POW

Elvana Gjata - Love me ft. Bruno (slowed and reverb)Скачать

Elvana Gjata - Love me ft. Bruno (slowed and reverb)

Elvana Gjata ft. Bruno - Love Me (speed up)Скачать

Elvana Gjata ft. Bruno - Love Me (speed up)

Elvana Gjata - love meСкачать

Elvana Gjata - love me

Elvana Gjata x DJ Gimi-O x Bardhi - EXСкачать

Elvana Gjata x DJ Gimi-O x Bardhi - EX

Ardian Bujupi X Elvana Gjata - MEINE LIEBE (prod. by Unik)Скачать

Ardian Bujupi X Elvana Gjata - MEINE LIEBE (prod. by Unik)

Elvana Gjata - Pak (Official Music Video) prod.by UNIKСкачать

Elvana Gjata - Pak (Official Music Video) prod.by UNIK

elvana gjata - love me ft bruno lyrics me tekstСкачать

elvana gjata - love me ft bruno lyrics me tekst

Elvana Gjata - Me Fal (3EP)Скачать

Elvana Gjata - Me Fal (3EP)
Поделиться или сохранить к себе:
Тексты и переводы песен
Добавить комментарий

Нажимая на кнопку "Отправить комментарий", я даю согласие на обработку персональных данных, принимаю Политику конфиденциальности.